Pán Š. je rozvedený otec 4 maloletých detí.

Pán Š. je rozvedený otec 4 maloletých detí. Dve deti má súdom zverené do starostlivosti a o ďalšie dve deti sa stará počas víkendov. Rozviedol sa ešte v dobe, keď boli dievčatá malé.

Pán Š. ostal sám na výchovu detí, nebolo to ľahké, ani nič príjemné, ale postavili sa k tomu tak, že to spolu zvládnu. Dnes je to už lepšie. Ale nie je ľahké byť otcom, pracovať, vyžiť z jedného platu, riešiť dievčenské veci, ale veľmi sa snažia, rozumejú si a podporujú sa navzájom. Samira má 12 rokov, je nádejná športovkyňa, je jedna z najlepších v ženskom kick boxe na Slovensku. S otcom navštevuje klub Titans o.z. Veľké Kapušany. Ako 6-ročná prechádzala ťažkým obdobím (rozvod rodičov) a práve aktívne športovanie s podporou otca jej mimoriadne pomohlo prekonať ťažkosti. Vypracovala sa na špičkovú športovkyňu, o čom svedčia výsledky z rôznych majstrovstiev. Je členkou Slovenského zväzu kick boxu WAKO.

Nadácia KSK celoročne podporuje Samiru a to zaplatením členského poplatku v klube Titans o. z. Veľké Kapušany. Pred Vianocami jej Nadácia darovala poukážku na nákup športového oblečenia v Exisporte v hodnote 100€. Nadácia KSK rodine zabezpečila aj potravinové balíčky od spoločnosti a Fresh a Tesco. Samirka na sebe neustále tvrdo aj s otcom pracuje. Z poslednej súťaže si Samirka odniesla dve zlaté medaile.

Chcete nám
pomocť pomáhať?
Viac informácií o podpore našej Nadácie nájdete tu.